فواید نمک
25 آذر 1398 توسط گل عفاف
? «خوردن نمک»?
?طبیعت نمک در طب ایرانی ــ اسلامی “گرم و خشک” است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد؛ از آنجا که غلبه سردی و تری یا بلغم باعث سستی و کمتحرکی بدن میشود، هرچه معده بهسمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند در نتیجه بعد از خوردن غذا، احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
?خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا، گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.