وظايف حاکميت در مواجهه با رسانه هاي نو ظهور و تکنولوژي هاي ارتباطي
«جوانان ما در کوره انقلاب، افرادي پارسا بار آمدند. … جوانِبري از آلودگيهاي مختلف و پاک از شهوات، وارد ميدانهاي خطر ميشود؛ همه چيز را رها مي کند؛ آسايش و راحتي را کنار مي گذارد؛ به فکر حرکتي الهي است واحساس مي کند بار مسؤوليت بر دوش اوست. دشمن با چنين جواني به شدّت مخالف است. به همين سبب کوشش ميکند تا جوانان ما پارسا نمانند. امروز باندها و دست هايي را مي شناسيم که به شکل يک گروهک، مي خواهند جوانان را فاسد کنند. البته ما با چنان باندها و دست هايي برخورد مي کنيم و با آنها که نسل جوان را تهديد مي کنند، شديداً مبارزه خواهيم کرد.»
بيانات در ديدار مهمانان خارجي شرکتکننده در مراسم بزرگداشت دهه فجر 18/11/1371
■■■
«اگر امروز با مفاسد اخلاقي و با بي بندوباري در جامعه مقابلهي صحيح و هوشمندانه شود، آنها جنجال مي کنند؛ اين بديهي است. جنجالِ آنها حقيقت را عوض نمي کند، وظيفه را هم عوض نمي کند؛ مسؤولان بايد بدانند چه مي کنند.»
بيانات در ديدار بسيجيان استان همدان 16/4/1383
■■■
«بايد وسائل عمل خير و حسنات را در کشور فراهم کنيم، وسائل شُرور و آفات را از دسترس ها برداريم؛ اين وظائف مسئولين حکومت است.»
بيانات در ديدار مردم استان ايلام در سالروز ولادت اميرالمؤمنين عليهالسلام 23/2/1393
■■■
«همه مطبوعات بايد توجّه داشته باشند که خطّ قرمزي وجود دارد و از اين خطّ قرمز، هيچ کس نبايد عبور کند. نه اينکه ما اجازه نميدهيم؛ در هيچ جاي دنيا اجازه نمي دهند.»
بيانات در ديدار مديران و مسئولان مطبوعات کشور 13/2/1375
■■■
«نسبت به مقوله فرهنگ نبايد بي تفاوت بود. آنجايي که جاي وارد شدن است از تهمت و شانتاژ و اينکه شما دين را دولتي کرديد، نهراسيد زيرا شما دولت ديني هستيد.»
بيانات مقام معظم رهبري، 19/9/1379
■■■
«نمي شود بي قيد و شرط، هر چه را که از آن سوي مرزها مي فرستند - اعمّ از کالاي فرهنگي و همچنين امواج تبليغي و فرهنگي - پذيرفت. دشمن در کمين است؛ بخصوص در کمين جوانان.»
بيانات در جمع مردم اروميه در استاديوم تختي 27/6/1375
■■■
«امروز جادهي رسانهاي و ارتباطات، يک جادهي دوجانبه و چندجانبه نيست؛ يک جادهي يکطرفه است؛ يعني بايد گفت آنچه را که صاحبان قدرت رسانهاي و امپراطوري رسانهاي مي پسندند، با استفاده از علم و فناوري پيشرفته، به زواياي دنيا منتشر و منعکس مي کنند.»
بيانات در ديدار مديران و برنامهسازان رسانهاي کشورهاي مختلف 26/2/1385
■■■
«با شيوع منکرات و با تظاهرِ به آن بايد مقابله کرد. اسلام مرتکبِ منکر را نصيحت و هدايت مي کند؛ اما حد هم براي او مي گذارد با صِرف زبان و توصيه نمي شود کاري کرد. قدرت نظام بايد جلوِ سيرِ فحشا و فساد را بگيرد.»
بيانات در مراسم تنفيذ رياست جمهوري سال 11/5/1380
■■■
«ما به آزادي بيان و آزادي فعّاليتهاي اجتماعي معتقديم. … اما اين آزادي، محدود است و آزادي مطلق نيست. حدّش کجاست؟ حدّش عبارت است از حدودي که اسلام تعيين کرده است. اگر بنا شود که کساني مردم را به بي ايماني و به شهوات سوق دهند، در اين کار، آزاد نيستند. اين آزادي، آزادي خيانت است.»
بيانات در ديدار جمعي از فرماندهان سپاه 24/6/1377
■■■
«روحانيون خوشفکر و دانشگاهيان مؤمن بايد در مقابل ايمان جوانان احساس مسؤوليت کنند.»
بيانات در ديدار جوانان و فرهنگيان در مصلّاي رشت 12/2/1380
■■■
«بحثِ سانسور نيست؛ بحثِ اين است که ما نبايد به ذهن و دل جوان چيزي را بدهيم که او را به سمت گناه و فساد مي لغزاند. اين غير از آزاد گذاشتن فکر براي انتخاب در مسألهاي است. شما مي دانيد که مسائل احساساتي به کسي فرصت انتخاب نمي دهد؛ انسان را به سمتي مي کشاند، بدون اينکه قدرت انتخاب داشته باشد. اينها را من نمي-پسندم.»
بيانات در ديدار جمعي از اصحاب فرهنگ و هنر 1/5/1380
■■■
«وقتي محيط زيستِ جسماني آلوده ميشود، همه احساس خطر مي کنند و هشدار مي دهند - مثلاً مي گويند آلايندههاي هواي تهران يا فلان شهرِ ديگر اينقدر زياد شد - البته اين آلايندهها مضرّ است و تنفّس مردم در اين فضا، به زيان جسم آنها، ريه، خون و اعصاب آنها تمام مي شود؛ اين درست؛ اما محيط زيست فرهنگي چه؟ آيا محيط زيست فرهنگي اهميت ندارد؟ جوان مسلمان در محيطي رشد کند که در آن، انواع و اقسام تحريک به شهوت، تحريک به فساد، تشويق به بيکاري … ، تشويق به وابستگي سياسي و فرهنگي به بيگانگان موج بزند و در اين فضاي فرهنگي معلّق باشد. آيا اين براي کسي که در فضاي فرهنگي کشور تنفّس مي کند، مضر نيست؟»
بيانات در ديدار جمعي از مردم قم در سالروز قيام 19 دي 19/10/1379
■■■
«اگر شما رفتيد بر طبق وظيفهتان درِ دکان يک قاچاق فروش را بستيد، آن فرد نميتواند بگويد شما با آزادي کسب و کار مخالفيد؛ نه، بحث آزادي کسب و کار نيست - کسب و کار آزاد است - قاچاق فروشي ممنوع است. بحث بر سر آزادي بيان نيست؛ بيان و فکر آزاد است؛ سمپاشي و اضلال وگمراهگري ممنوع است.»
بيانات در ديدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهوري اسلامي ايران 19/4/1379
■■■
«همه مسؤولان بخشهاي مختلف کشور در اين زمينه مسؤولند. اجازه ندهيد عدّهاي با تکيه به نام آزادي - که واقعاً بايد بر عنوان مظلوم آزادي گريست که چه سوء استفادههايي از اين نام مي شود - منکرات و فحشا و بي بندوباري را در جامعه رايج کنند. عکسالعملِ آن اين است که عدّهاي به نظام بدبين شوند.»
بيانات در مراسم تنفيذ رياستجمهوري 11/5/1380
■■■
«دشمن ما را از اطراف، محاصره ميکند - از طريق کتاب، روزنامه، راديو و تلويزيون ها، صداهاي بيگانه و خبرگزاري ها و جعل خبر و توليد انواع و اقسام وسايل فرهنگي - ما همينطور بنشينيم و احياناً هماهنگي و هم صدايي کنيم! اينکه نميشود.»
بيانات در ديدار اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي 23/9/1378
■■■
«آنها (دشمنان) مکر و توطئه مي کنند؛ ما بايد در مقابل آنها ضدّ مکر، ضدّ توطئه و ضدّ حمله کنيم؛. … اگر از دشمني آنها غفلت کرديم، باختهايم. اگر براي ضدّ حمله آنها چارهاي نينديشيم، دشمن را به دست خود موفّق کرده ايم.»
بيانات در ديدار جوانان استان اصفهان 12/2/1380
■■■
«ما از ياد گرفتن از غربيها و غير غربيها و بيگانهها خجالت نمي کشيم، امتناع نمي کنيم. ايني که ما يک روش اداري را، يک روش آموزشي را، يک دانش را، يک اختراع را از کشورهاي ديگر ياد بگيريم، هيچ خجالت نمي کشيم. … { اما بايد } آنچه را که مي گيريم، ارزيابي کنيم، ببينيم به درد ما مي خورد يا نه. اگر صددرصد به درد ما مي خورد، صددرصد قبول کنيم؛ اگر صددرصد به درد ما نمي خورد و مضر است، صددرصد رد مي کنيم. اگر بين اين دوتاست، به همان اندازهاي که به درد مي خورد، قبول کنيم، مابقي اش را رد کنيم.»
بيانات در ديدار معلمان استان فارس 12/2/1387
■■■
«اين منطق درست نيست که ما بگوييم چون تا پنج سال ديگر فن آوري ماهواره پيشرفت خواهد کرد و بدون بشقاب هم مردم ممکن است تصاوير ماهواره را بگيرند، پس از حالا جلويش را باز کنيم! اين منطق، منطق صحيحي نيست. آن کسي که اين منطق را مطرح ميکند، بايد بگويد براي جلوگيري از آن، چه کار تازهاي بايد کرد. اين منطق و استدلال، اينگونه بايد نتيجه بدهد. البته دشمن فن آوري را پيشرفته مي کند. در مقابل، شما بايد فکر کنيد که با تطوّر و پيشرفت فن آوري ماهواره، چه کارهايي را مي توانيد انجام دهيد تا از نفوذ ماهواره جلوگيري کنيد. اما اين استدلال، که چون دشمن پيشرفت مي کند، پس ما بياييم هر مانعي را از جلوِ راهش برداريم، منطقي نيست. اين مانع، عليالعجاله مانع است. مثل اين است که دشمن تا مرزهاي ما پيش آمده، آن وقت بگوييم، ما که نمي توانيم بيشتر از دو ساعت مقاومت کنيم، پس برويم! نه آقا! اين دو ساعت را مقاومت کنيد، شايد پيروز شديد. اين چه حرفي است!؟ قانون ممنوعيت ماهواره - که مجلس شوراي اسلامي، چند سال قبل از اين، آن را تصويب کرد - يک قانون کاملاً درست و بجا بود. حدّاقلش اين است شما توانستهايد چند سال اين نفوذ را به عقب بيندازيد و انشاءالله باز هم خواهيد توانست.»
بيانات در ديدار جمعي از ناشران 28/2/1378
… ادامه دارد.